Jobb på nytt sätt

Fördelen med att leva nu i denna tidsålder, är att det finns flera olika vägar att gå för att hitta drömjobbet. Det går även att hoppa in på korta uppdrag, mellan då du gör annat. Det finns idag många olika möjligheter. Du kan frilansa, vara din egen, du kan starta eget företag, eller du kan bli en giggare, läs mer om det här. Att vara giggare, det är lite nya grejen. Idag ploppar det hela tiden upp nya plattformar som gör det möjligt att få olika sorters gig eller jobb. Det är ett sätt att testa ny karriär eller ny miljö. Det går att testa på fasta uppdrag så väl som tidsbestämda uppdrag. 

Slipp leta kunder på egen hand

Du kan vara frilansare med, men samtidigt vara en giggare. Då kan du via en bra platform, som den på GigStep hitta uppdrag. Annars är det ju så att frilansar man, ja då är det kunder man måste ha. Dessa söker du ofta upp på egen hand och det är inte alltid det lättaste. Men genom att ansluta till en plattform så finns det uppdrag så väl som kunder du kanske inte hittat annars. 

Kanske du har specialkunskaper inom något men vill bredda dig ännu mer? Då kan det vara bra att testa tidsbestämda uppdrag, som möjliggör att du kan få nya erfarenheter och kunskaper. Som giggare finns det många olika möjligheter, att jobba på det sätt du vill jobba. 

9 Oct 2020