Förgyll vardagen med en resa

Även om vi gärna talar om ekonomi, hur du bäst sparar pengar och tänker dig för, så gäller det även att ta tillvara små guldkorn som gör vardagslivet lättare och inte lika grå och trist. Det kan man göra genom att åka på en resa då och då. Det du bör göra inför en resa är att spara undan pengar, så att du har råd att åka på just den resa som du vill. Undvik i möjligaste mån att låna pengar till en resa, det ska ju betalas tillbaka. Lägg istället undan en summa varje månad, på ett nöjeskonto. Sedan kan du boka en resa när du sparat tillräckligt. Om du vill åka på en fantastisk resa, så rekommenderar jag att du besöker Inca Tours hemsida. Med dem kan du nämligen åka på resa till Bolivia eller ta en resa till Peru!

Bolivia

Bolivia ligger i Sydamerika och du kan få en paketresa med Inca Tours eller en egen skräddarsydd resa om du så vill. Att resa till Bolivia är inte fel, här finns massor att se. Bland annat har de världens högst belägna huvudstad, La Paz, så väl som världens högst belägna navigerbara sjö, världens högst belägna skidort och världens högst belägna golfbana. Hit kan du resa året om, men det är vackrast mellan maj och september.

Testa en resa till Peru

Du kan även resa till Peru med Inca Tours. Peru ligger även det i Sydamerika. Missa inte Machu Picchu, Cusco, Amazonas djungler eller Titicacasjön!

19 Oct 2016