Förbättringar för företagen

Här är en förbättrade av flera olika företag, men mest bland landets restauranger. Attenda är en restaurangkonsult som startade 2002 då de insåg behovet av rådgivning om restauranger och konferenser var stort. Här får företagen förstudier inför större investeringar, upphandlingar renoveringar. Då får företagen ekonomiska analyser, genomlysning av avtal.

Attenda förbättrar verksamheter

Att driva en restaurang med ett vinnande koncept är härligt och verksamheten kanske går som tåget, och det är bra. Men vill man växa, är det faktiskt svårare än man tror; det är riktigt svårt. Då är det viktigt att veta hur man ska prioritera, vilka frågor som är viktiga, vad man bör tänka på, vilka steg man ska ta och i vilken ordning. Allt det gör Attenda som din konsult. Har man ont om tid för att man jobbar så mycket, vilket de flesta företagare gör, är det lätt hänt att man tycker att man inte har tid för att tänka igenom den process som ska leda till att företaget ska växa på rätt sätt.

Bra få strategiska råd

Det är då du bör ta råd från en utomstående konsult som kan se klart på den egna verksamheten. Som Coca-Cola gjorde då de anlitade Attenda. De behövde hjälp med restaurationen av deras personalrestaurang Kasylen, deras interna catering, frukteleverans, kaffemaskiner och varuautomater. Coca-Cola var bara en av många uppdragsgivare under åren.

7 Dec 2017